Warning: Illegal string offset 'Pricing' in /customers/a/2/f/ametysten.no/httpd.www/nyside/wp-content/plugins/pure-framework/includes/shortcodes/shortcodes.php on line 898 Warning: Illegal string offset 'Priser på behandling' in /customers/a/2/f/ametysten.no/httpd.www/nyside/wp-content/plugins/pure-framework/includes/shortcodes/shortcodes.php on line 898 Om oss – Ametysten

Enter your keyword

Om oss

Ametysten

Stedet for vekst i sentrum

cropped-Tantrarose.jpg

Vår historie

Ametysten – Stedet for vekst i sentrum, ble startet i 2011, som en utvidelse av Ametysten terapi - Verksted for Indre Alkymi, min praksiss som healer, terapeut og lærer. Målet var å skape et sted for mennesker å finne inn til seg selv og egne ressurser, samt å tilby behandlinger for kropp, sinn og sjel. Foruten meg selv, består senteret av en rekke selvstendige terapeuter og lærere, med hver sine fagfelt innen selvutvikling, naturlig helse, familieterapi, og så og si alle områder av det å være menneske.

Å skape et senter der hele menneske sees under ett, har vært en viktig drivkraft. Et sted å komme til med hele deg, og få hjelp på den måten som fungerer best for deg, der du er nå. Din fysiske, psykiske og sjelelige helse er uløselig sammenknyttet, og det er viktig å kunne bli møtt for hele deg.

Ametysten tilbyr også kurs, utdannelser og åpne kvelder, innenfor kropp, sinn og ånd. Noe via våre egne lærere og kursholdere, og noe via eksterne kursholdere fra inn og utland. Takhøyden og bredden er stor, med et sterkt fokus på verktøy som kan hjelpe deg til økt helse, glede og livskvalitet. På Ametysten kan du også leie kurs- og behandlingsrom dersom du har noe verdifullt å by på i tråd med det senteret står for.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til påfyll og inspirasjon gjennom våre kurs og behandlinger.

Renate Hetlevik Andersen

Våre terapeuter

Her kan du bli bedre kjent med våre dyktige lærere og terapeuter.

Renate Hetlevik Andersen
Renate Hetlevik Andersen
Healer, Livsveileder og Lærer

Eier og grunnlegger av Ametysten

Spesialfelt i koblingene mellom kropp og sinn, og hvordan våre liv skapes.

Renate jobber via samtale, healing, indre arbeid, meditasjon og visualisering.

Hun er lærer innen bevissthet, meditasjon, yin yoga, tantra og sjamanisme, og fokuserer på den indre transformasjonen i alt hun gjør.

mob: 481 05 981 (helst sms)

email: renate@ametysten.no

online booking

Kjetil Andrè Jacobsen
Kjetil Andrè Jacobsen
Healer & spirituell ærer

Kjetil Andre har bakgrunn som personlig trener og har master i kosthold og ernæring fra Idrettshøyskolen. Han har jobbet fulltid som healer i 7 år, og jobber spesielt med den frie flyt og det å frigjøre menneske til å oppleve større frihet og ubetinget kjærlighet. Kjetil Andre holder fantastisk sterke gruppehealinger, i tillegg til induviduelle sesjoner, fjernhealing, websendinger og spirituelles reiser med energiarbeid.

Mob: 411 439 04

Mail: post@belovingness.no

Bente K. Eilifsen
Bente K. Eilifsen
Akupunktør og re-connective healer

Bentes hovedterapi er Tradisjonell Kinesisk Akupunktur, som behandler både symptomene og den bakenforliggende årsaken til en sykdom.

Hun tilbyr også øreakupunktur, Qi-Terapi/lysakupunktur, kopping, moxa, elektroakupunktur og healing/The Reconnection– alt etter hva klienten har behov for.

Mob: 4000 6256

Mail: bente@ametysten.no

online booking

Gro Fadnes
Gro Fadnes
Kinesiolog, indre prosessarbeid

For Gro er ansvar og valg to av de viktigste nøkkelordene i livet. To magiske ord som er avgjørende for hvordan du skaper og lever ditt liv.

Hvis vi tar oss tid til å lytte til kroppen når den snakker til oss har vi større mulighet til å lære oss selv å kjenne og å bli bevisst hva vi trenger for å oppnå balanse i livet vårt.

Mob: 97 04 62 97

email: grofadnes@hotmail.no

Dale Ann Huxtable
Dale Ann Huxtable
BowenTeknikken, CranioSacral terapi, Homeopati & Matintoleranse

Dale er innehaver av Eir Naturlig Helse. Hun har alltid vært opptatt av naturlige løsninger som styrker og jobber med kroppen. Hun kom selv styrket ut av en utmattet tilstand som ingeniør og mor med terapiene hun nå tilbyr. Hennes mål er å hjelpe sine klienter med å nå fysisk, mental og følelsesmessig velvære og balanse.

Mob: 48 17 12 65

Mail: naturlighelse@live.com

Trine Lise Kamela Stjernholm
Trine Lise Kamela Stjernholm
Regresjonsterapeut og healer

Kamela har jobbet med regresjonsterapi siden 2006, og tilbyr også hypnose og healing. I regresjon går vi til roten av eller årsaken til problemet og lar klienten selv forstå på et dypt plan årsakene til problemet før de blir løst på et fysisk, følelsesmessig og åndelig nivå.

Mob: 92 04 36 26

Mail: tlkstjernholm@gmail.com

Elke Larsen
Elke Larsen
Par- og familieterapeut

Som familieterapeut er Elke opptatt av at utfordrende livssituasjoner ikke kan unngås, det avgjørende er hvordan disse håndteres. Med strukturerte terapisamtaler gir hun hjelp til selvhjelp slik at den enkelte kan finne frem til sine egne ressurser og mestringsstrategier.

Elke jobber både med enkeltindivider, par og familier.

Mob: 48 34 20 30

Mail: kontakt@ell-familieterapi.com

Sonja Landro
Sonja Landro
Rosenterapeut

Sonja Landro

Rosenterapeut. "Når kroppen husker det du har glemt"

For timebestilling:

email: so.landro@hotmail.com

mobil: 93458382

http://www.rosenmetoden.no/

Bianca Saupe
Bianca Saupe
Ressonans terapeut

Bianca er den første I Bergen som tilbyr selvutviklingsmetoden IoPT (Identitetsorientert Psykotraumeteori og -terapi etter Franz Ruppert) med identitetskonstellasjoner/el. resonansprosesser. Hun kan hjelpe deg til å løse opp i innviklinger fra destruktive relasjoner og til å bearbeide traumatiske hendelser for så å ha tilgang til ditt fulle potensiale og din fulle energi. Kropp og sinn er ikke mulig å dele i hennes arbeid.

Hun jobber både individuelt og I gruppe.

Mob: 403 07 303

Mail: kontakt@iopt-bergen.no

Monica Josefine Hjelle
Monica Josefine Hjelle
InnerLife terapeut

Monica er utdannet InnerLife Terapeut. Siden 2015 har hun i hovedsak jobbet med InnerLife Tantrisk Masssaje.

Monica ønsker å hjelpe mennesker til å komme i kontakt med sin egen indre seksualitet og å åpne mer opp for den sunne, livgivende og kreative kraften som den seksuelle energien kan gi.

Tantrisk massasje hjelper deg å nyte din egen kropp og din egen livskraft. Den varsomme kjærlige berøringen gjør at du langsomt åpner opp er i ditt eget hjerte og blir mer tilstede i din egen kropp.

"Kjærlig berøring når inn til alt det i mennesket som ord aldri kan nå"

www.innerlifeterapi.no

mob: 97 11 50 95

mail: mjhjelle@gmail.com

Katrine Nordahl-Stølsnes
Katrine Nordahl-Stølsnes
Coach og kursholder

Katrines fokus er på livet som stadig utfolder seg og forandrer seg. Du har dine svar inni deg, din oppskrift på livet og i rommet som skapes i coachingen, kan du finne inn til disse svarene

Alexandra Koren
Alexandra Koren
Psykoterapeut i Kunst-og Uttykksterapi, Terapeutisk Tarot og Kreativ Livsveiledning.

Alexandra er psykoterapeut i kunst-og uttrykksterapi. Hun har en Mastergrad i Integrative Arts Psychotherapy

I tillegg til tradisjonell samtaleterapi og kunstterapi tilbyr Alexandra Terapeutisk Tarot, Shamanic AfterCare, Life Story Healing og diverse kreative kurs for enkeltindivider og bedrifter.

web: www.alexkoren.co.uk

email: alexkoren.arts@gmail.com

Irene Engelsgjerd
Irene Engelsgjerd
Healer, Psykoterapeut/Vegeto

Irene har jobbet som terapeut og healer i 20 år.

Hun har også skapt Angelosmetoden og Angelosskolen, en metode og skole for selvutvikling, innsikt og healing.

Irene studerte psykoterapi i 5 år ved Norsk Institutt for Vegetoterapi v/Bjørn Blumenthal

Mob: 99 56 61 80

Mail: irene@angelosmetoden.no

Unn-Anita Nergård
Unn-Anita Nergård
Healer

Unn-Anita har jobbet intenst med healing og selvutvikling siden 2013. Hovedsakelig hos Maja Raaen Hisdal, men har ved siden av også tatt en rekke kurs med stor variasjon og bredde.

Ønsker du å åpne deg for å gå videre i livet, er døren alltid åpen, og et helt kobbel av lysets krefter står klar til å hjelpe! Du må bare ta initiativet selv til å åpne opp for hjelpen. Dette jobber vi med gjennom litt samtale, evt.korte meditasjoner men hovedsakelig healing. Prosessen krever ofte regelmessighet og om man fortsetter over tid, blir utbyttet best.

email: veienfram@gmail.com

Mobil: 995 695 47

Tina Pernille Paulsen
Tina Pernille Paulsen
Healer

Tina er kunstner og har alltid hatt sterke sensitive evner. Hun har jobbet dypt prosessarbeid over flere år, og bruker en rekke verktøy i sitt møte med mennesker som søker hennes hjelp.

"Å finne tilbake til ditt egentlige og hele selv", er det Tina Pernille fokuserer på. Clearing, krystaller, klassisk healing og samtale ved hjelp av clearcognizance brukes som en del av veien til å oppnå dette.

Timebestilling:

Mob: 95036568

Mail: tina.pernille@gmail.com

Kursholdere

Her finner du kursholdere som holder kurs på Ametysten. Både våre egne lærere og eksterne som skal komme og holde kurs hos oss.

Kjetil Andrè Jacobsen
Kjetil Andrè Jacobsen
Healer & spirituell ærer

Kjetil Andre har bakgrunn som personlig trener og har master i kosthold og ernæring fra Idrettshøyskolen. Han har jobbet fulltid som healer i 7 år, og jobber spesielt med den frie flyt og det å frigjøre menneske til å oppleve større frihet og ubetinget kjærlighet. Kjetil Andre holder fantastisk sterke gruppehealinger, i tillegg til induviduelle sesjoner, fjernhealing, websendinger og spirituelles reiser med energiarbeid.

Mob: 411 439 04

Mail: post@belovingness.no

Renate Hetlevik Andersen
Renate Hetlevik Andersen
Healer, Livsveileder og Lærer

Lærer innen tantra, sjamanisme, meditasjon og yin yoga, og har sin dypeste interesse i koblingene mellom kropp og sinn. Hennes fokus er å gi deg verktøyene til å oppleve mer av deg, og skape flyt i kropp og sinn.

Bianca Saupe
Bianca Saupe
Ressonans terapeut

Bianca er den første I Bergen som tilbyr selvutviklingsmetoden IoPT (Identitetsorientert Psykotraumeteori og -terapi etter Franz Ruppert) med identitetskonstellasjoner/el. resonansprosesser. Hun kan hjelpe deg til å løse opp i innviklinger fra destruktive relasjoner og til å bearbeide traumatiske hendelser for så å ha tilgang til ditt fulle potensiale og din fulle energi. Kropp og sinn er ikke mulig å dele i hennes arbeid.

Hun jobber både individuelt og I gruppe.

Mob: 403 07 303

Mail: kontakt@iopt-bergen.no

Irene Engelsgjerd
Irene Engelsgjerd
Healer, Psykoterapeut/Vegeto

Irene har jobbet som terapeut og healer i 20 år.

Hun har også skapt Angelosmetoden og Angelosskolen, en metode og skole for selvutvikling, innsikt og healing.

Irene studerte psykoterapi i 5 år ved Norsk Institutt for Vegetoterapi v/Bjørn Blumenthal

Mob: 99 56 61 80

Mail: irene@angelosmetoden.no